Drobilica Skorpion 250 SDTG
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
POGLEDAJ SVE STROJEVE

PONUDA: MOBILNE DROBILICE - SA DISKOM

Opis stroja

Drobilica Skorpion 250 SDTG sa gusjeničnim transporterom je namijenjena za usitnjavanje grana i debla promjera do 250 mm.

Skorpion 250 SDTG sa gusjeničnim transporterom je drobilica sa pneumatskim propulzivnim sustavom sa diskom. Sječka se izbacuje kroz rotirajući odvodni kanal koji se može rotirati za 360° u odnosu na podvozje drobilice. Rezni sustav se sastoji od diska s 2 ili 3 noža za rezanje (obostrano naoštrenih) i 2 potporna noža. Pogonski sustav čini četverocilindrični turbo dizel motor snage 74,8 KS vodeno hlađeni, firme Kohler ili Hatz. Spremnik za gorivo kapaciteta 60 litara omogućava nekoliko sati nesmetanog rada na terenu.

Drobilica je opremljena hidrauličkim pogonskim sistemom za dodavanje materijala koji se sastoji od nazubljeni gornjeg valjka i gusjeničnog transportera koji se nalazi na sklopivom stolu za utovar. Valjak i gusjenicu pokreću hidromotori iz pumpe koja je instalirana na drobilici.

Standardnu opremu Skorpiona 250 SDTG čini jedan od najmodernijih elektronskih sustava zaštite od preopterećenja No-stress dostupnih na europskom tržištu. On automatski sprečava preopterećenje pogonskog sistema putem zaustavljanja sistema za dodavanje. Program ˝deblje drvo˝, ˝tanje drvo˝ omogućuje brzu promjenu rada drobilice radi prilagodbe veličine usitnjenog materijala te veće efektivnosti rada stroja. Ovaj sistem ima ugrađen brojač motosati.

Drobilica Skorpion 250 SDTG posjeduje europsku homologaciju koja omogućuje registraciju stroja za njegovo uključenje u cestovni promet. Drobilica je opremljen normalnom kočnicom i parking kočnicom kao i šapom za kuku ili rudu s otvorom za priključivanje na vozilo.

Dobiveni drveni čipsi, mogu se koristiti kao gorivo za: izravno izgaranje u pećima, proizvodnju komposta, ukrasne svrhe, a dodatnim usitnjavanjem u udarnom mlinu, može služiti kao sirovine za proizvodnju briketa i peleta.

 

Tehnički podaci

MODEL UREĐAJA

SKORPION 250 SDTG

Gabariti (duž. x šir. x vis.) [mm] 4500 (5160)* x 2030 x 2550
Težina [kg] 2220
Promjer ulaznog materijala-grana [mm] 250
Broj noževa 2 ili 3 za sječenje + 2 potporna
Brzina dodavanja [m/min] do 42
Kapacitet usitnjavanja [m3/h] do 22
Širina čipsa [mm] od 9 do 14
Način dodavanja materijala hidraulički dodavač
Promjer diska [mm] 800
Dimenzija ulaznog grotla (šir. x vis.) [mm] 420 x 255
TEHNČKI PODACI MOTORA
Model motora KOHLER KDI2504TCR
HATZ 4H50TICD
Zapremina [cm3] 2482
1952
Snaga motora [KS] 74,8
Vrsta hlađenja tekućina
Vrsta goriva dizel
Zapremina spremnika goriva [l] 60
Paljenje električno
()*  - Dimenzije nakon  rastavljanja u radni položaj tijekom rada

 

Standardna oprema:

  • brojač radnih sati stroja
  • rezervni kotač
  • regulacija visine izbacivanja dobivenog materijala sječke
  • zakretanje izlazne cijevi 360º
  • sustav No-stress

Dodatna (opcionalna) oprema:

  • povišenje cijevi za izbacivanje sječke

POŠALJI UPIT

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
povratak na vrh