Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

POGLEDAJ SVE STROJEVE

PONUDA: STACIONARNE DROBILICE

Opis stroja

Skorpion 500 EBZ je stacionarni stroj za usitnjavanje s bubnjem, namijenjen za usitnjavanje manjih drvnih otpadaka, ravnih površina. Koš za punjenje ima dimenzije: širine 500 mm i visine 200 mm, što omogućava vertikalno punjenje materijalom različitih veličina i oblika, odnosno svim vrstama otpadaka iz pilana i tvornica pločastog namještaja itd. Sustav upravljanja strojem čini upravljački ormar koji realizira slijedeće funkcije: uključivanje stroja, kontrolu rada, kontrolu preopterećenja stroja, te isključivanje pogona dodavanja materijala u slučaju preopterećenja. Sistem rezanja čini bubanj s dva ili tri noža za sječenje. Ujednačenosti i veličinu frakcije određuje promjer otvora sita koje se koristi. Stroj je pogonjen električnim motorom snage 45 kW. Skorpion 500 EBZ je opremljen sa elektroničkim sustavom kontrole rada stroja, koji automatski sprječava preopterećenje i u slučaju preopterećenja privremeno zaustavlja dodavanje materijala.

Stroj za usitnjavanje Skorpion 500 EBZ može surađivati sa sustavima tračnih transportera. Osnovni set opreme za usitnjavanje čine: stroj za usitnavanje, upravljački ormar, transporter za dodavanje materijala za preradu i opcionalno usisno tlačni ventilator za preuzimanje i utovar drvnog čipsa.

Dobiveni čips može se koristiti izravno za izgaranje u pećima ili kao sirovina za proizvodnju papira, ploča za namještaj ili nakon ponovnog usitnjavanja u mlinu s udarnim čekićima, može se koristiti za proizvodnju briketa i peleta.

Tehnički podaci

MODEL UREĐAJA

SKORPION 500 EBZ

Dimenzije (duž. x šir. x vis.) [mm] 1450 (5500)* x 950 x 1670
Težina [kg] 1200 (1500)*
Broj noževa 2 ili 3 za rezanje + 1 potporni
Brzina dodavanja [m/min] do 33,5
Kapacitet usitnjavanja [m3/h] do 8
Širina čipsa [mm] od 10 do 25 – regulacija
Dimenzije ulaza (šir. x vis.) [mm] 500 x 200
Promjer bubnja za rezanje [mm] 450
Obrtaji bubnja za rezanje [rpm] 930
Način dodavanja tračni transporter 4 m
Snaga glavnog motora [kW] 45
Snaga motora na transporteru [kW] 1 ks x 1,1
()* - Dimenzije s dodavačom  

Standardna oprema:

  • upravljački ormar
  • ulazni transporter
  • elektronički sustav protiv opterećenja

POŠALJI UPIT

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
povratak na vrh