Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

POGLEDAJ SVE STROJEVE

PONUDA: TRANSPORTERI

Opis stroja

Naša tvrtka nudi cjelovita rješenja za područje tračnih i vibracijskih sustava utovara i transporta usitnjenog drvenog otpada.

Stručno osoblje naših konstruktora pripremit će Vam stroj za usitnjavanje zajedno sa sustavom transporta, u skladu s vrstom materijala i otpada i prostornim uvjetima.

Vibracijski transporter je izvrstan za prenošenje kratkih otpada različitih geometrijskih oblika kao što su blokovi ili kratki odrezci. Transporter se sastoji od korita koje je povezano elastičnim elementima za nosivi ram i pogon. Vibracijski transporter pokreće električni motor, preko sustava ekscentara koji se odlikuje niskom potrošnjom struje, zbog rezonantnog sustava rada transportera. Ovisno o lokalnim uvjetima, transporter je postavljen na temeljima, na kojim leži nosivi okvir. Prednost vibracijskog transportera je ravnomjerni raspored materijala u žlijebu, a time i njegovo kontinuirano dodavanje, što povećava životni vijek stroja zbog uravnoteženog opterećenja na sustav noževa. Ravnomjeran raspored materijala na transporteru, u kombinaciji s ravnomjernim dodavanjem ulaznog materijala, osigurava maksimalni kapacitet stroja za usitnjavanje.

Tehnički podaci

U slučaju metalnih elemenata u transportiranom materijalu, transporter je opremljen detektorom metala.

POŠALJI UPIT

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
povratak na vrh