Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

POGLEDAJ SVE STROJEVE

PONUDA: TRANSPORTERI

Opis stroja

Naša tvrtka nudi cjelovita rješenja za područje tračnih i vibracijskih sustava utovara i transporta usitnjenog drvenog otpada.

Stručno osoblje naših konstruktora pripremit će Vam stroj za usitnjavanje zajedno sa sustavom transporta, u skladu s vrstom materijala i otpada i prostornim uvjetima.

Vibracijski stol je namijenjen za korištenje s vibracijskim transporterom i tračnim transporterom, a služi za skladištenje veće količine ulaznog materijala, na primjer kod utovara pomoću frontalnog utovarivača ili viličarom. Stol se sastoji od metalne škrinje i okvira koji su spojeni fleksibilnim elementima na nosivi okvir i pogon. Vibracijski stol je pogonjen elektromotorom preko sustava ekscentra, kojeg karakterizira niska potrošnja energije. Ovisno o lokalnim uvjetima, stol je postavljen na temeljima, na kojim leži nosivi okvir. Materijal sa vibracijskog stola je doziran trešenjem na vibracijski ili tračni transporter. Sinkronizacija vibracijskog stola i vibrirajućeg ili tračnog transportera dodavača omogućuje stalan dotok sirovine do stroja za usitnjavanje.

 

Tehnički podaci

U našoj ponudi imamo vibracijske stolove dimenzija 2x3m, 3x3m, 4x3m, 5x3m, koji su pogonjeni motorom snage od 5,5 kW do 11 kW. Maksimalni kapacitet materijala na vibracijskom stolu može biti do 6 m3.

POŠALJI UPIT

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
povratak na vrh