TEKNAMOTOR, usitnjivač, cjepači, ciperi, drobilica, drobilice, usitnjivači za drvo, usitnjivač za grane, sjekačica, sječkalica, freza za panjeve, stroj za krčenje, kosilica, šumski strojevi, kosilice, stroj za brikete, stroj za pelete, drobilica grana, usitnjivači grana, linija za proizvodnju briketa i peleta, mlinovi, otpadi
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
POGLEDAJ SVE STROJEVE

PRAVILA ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA

Na temelju članka 13. Uredbe Europskog parlamenta i Vijeća (EU) 2016/679 od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u pogledu obrade osobnih podataka i slobodnog kretanja tih podataka i ukidanja Direktive 95/46/EZ (EU GDPR (eng) – European Union General Data Protection Regulation) (Službeni list Europske unije, L 119), obavještavamo da:

 1. Administrator vaših osobnih podataka je Teknamotor Sp. z o.o. (adresni podaci: Poljska, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, ul. Świętokrzyska 2a).
 2. Vaši osobni podaci obrađuju se na temelju:
  • čl. 6 st. 1 slovo b – radi poduzimanja radnji prije sklapanja ugovora, za sklapanje ugovora i njegovu provedba;
  • čl. 6 st. 1 slovo c – za provođenje naših obaveza kao što su npr.: provedba financijski obračuna;
  • čl. 6 st. 1 slovo f – za provedbu ciljeva koji proizilaze iz naših legitimnih interesa kao što je moguća potreba odbijanja ili realizacja obaveza temeljem građanskih prava.
 3. Vaši osobni podaci čuvaju se za razdoblje neophodno za specifičnu obradu podataka. Naravno, podaci će se čuvati za vrijeme trajanja ugovora između nas, kao i za vrijeme trajanja svih potraživanja povezanih s njim, a time i najmanje 10 godina od raskida ugovora ili do isteka obveze obrade podataka koji proizlaze iz zakonskih odredbi.
 4. Primatelji vaših osobnih podataka mogu biti i osobe ovlaštene za primanje osobnih podataka na temelju relevantnih zakonskih odredbi. Osim toga, podaci se mogu prenijeti na entitete koji obrađuju osobne podatke na zahtjev administratora, na primjer: davatelji IT usluga, subjekti koji obrađuju podatke u cilju povrata duga, logističke tvrtke, kurirske tvrtke, odvjetnička društva, operater plaćanja.
 5. Imate pravo na pristup vašim podacima i pravo na ispravljanje, brisanje, ograničavanje obrade, pravo na prijenos podataka, pravo na pokretanje prigovora.
 6. U slučaju nezakonite obrade osobnih podataka, imate pravo podnijeti žalbu predsjedniku Ureda za zaštitu podataka.
 7. Pružanje osobnih podataka je dobrovoljno, međutim ne pružanje podataka u onoj mjeri koju zahtijeva administrator rezultirat će nemogućnošću potpisivanja ugovora i pružanja usluga.
 8. Administrator neće donositi automatske odluke, uključujući odluke koje proizlaze iz profiliranja.

 

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
povratak na vrh